Mammas skatt <3

I dag for 2 år siden kom det en liten jente til verden. Hun ble født på arendal sykehus, hun hadde en liten tøff start da hun ble tatt med akutt keisersnitt pga jeg hadde svangerskapsforgiftning. Pulsen til lillegullet begynte og stige og hun ville ut! I full hast ble jeg trillet inn på operasjonsbordet, og legen fikk tatt deg ut. Første gang jeg så deg var du helt blå/svart og jeg fikk sett deg i 2 sekunder før de tok deg vekk og jeg lå igjen på operasjonsbordet. Mange tanker som fløy gjennom hode mitt i det øyeblikket. Føltes ut som en evighet, og jeg lengtet bare så etter og se deg samtidig som jeg stillte meg selv mange 1000 tanker. -Har jeg virkelig blitt mamma? Hvordan skal jeg klare dette? Jeg var livredd og samtidig veldig spent og glad. Jeg lå ganske lenge på intensiven fordi jeg var veldig sliten syk, og jeg lengtet så etter og se lillegullet og jeg spurte sykepleier flere ganger: kan jeg se henne nå?? Endelig kom hun ned og jeg fikk holde henne for første gang! Hun var bare helt nydelig og jeg fikk vite at hun veide 2355gram og var 47 cm lang. Bittelile tulla mi<3 jeg klarte ikke helt og forstå at hun var min, noe jeg hadde skapt alt var så uvirkelig. Var jeg virkelig blitt mamma? Det var en tid med masse tanker og spørsmål. Men jeg hadde fått verdens nydeligste jente, og jeg er så stolt av henne og hva hun har oppnådd og hvordan hun har utviklet seg<3 jeg er så heldig! Mamma elsker deg lilleskatt og gratulerer med 2 års dagen din!

3 kommentarer

Sanne og Ida

02.12.2012 kl.13:53

Åh, så herlig!

Ta deg gjerne en tur innom bloggen vår! Vi har forresten Ukens Blogg nå, koslig om du ville deltatt! :) Trekker vinneren idag, vær rask!

God jul♥

Madelen Johansen

02.12.2012 kl.14:08

Så koselig! :-)

misslinus

08.12.2012 kl.17:13

Sanne og Ida: riktig god jul til dere også:) <3

Skriv en ny kommentar

misslinus

misslinus

23, Kristiansand

Er en jente på 23. Bor alene med min datter som 1,7 mnd :) <3 Og vi klarer oss kjempe masse alene ! Her skriver jeg om hverdagen, og livet :) Jeg skriver ikke alt!

Kategorier

Arkiv

hits