Kjøretime + trening !

I dag hadde jeg min første kjøretime igjen etter et lite opphold, pga jeg måtte fokusere på teoriprøven, men nå er den bestått og jeg skal bare kjøre på. Var ute av døra 07.15 i dag for å levere Leah i barnehagen. Det var serriøst så mørkt og stille at jeg måtte se på klokka, og sjekke om den faktisk var riktig. Og, jeg funderte et øyeblikk på om vi hadde glemt å stille klokka. Jeg er faktisk mørkeredd også. Men, iallfall etter kjøretimen dro jeg og trente på Elixia. Endelig har jeg mer fritid! Greit og kombinere kjøring og trening når jeg først er i byen. Når jeg skulle dusje på trening i dag så glemte jeg å ta av meg brillene, så jeg gikk tilbake for å skulle legge dem i skapet. Men fikk ikke opp låsen.. Der stod jeg i bare håndkle og stresse med låsen.( kodelås) hadde skrivd inn riktig kode, men den ville ikke rikke på seg. Jeg fikk spurt om hjelp da, så ente opp med å klippe over med en tang. Så nå skal jeg få tak i ny lås! Håper dere også har hatt en fin og livlig dag <3

2 kommentarer

fridaswag

25.10.2012 kl.15:22

Åh.. så kult!

- Lagde blogg for noen dager siden, så har ikke så mange lesere :). Ta en titt :)? og kanskje legge igjen en kommentar :)?

Markus

25.10.2012 kl.15:45

Så flott blogg du har! Sjekk gjerne ut konkurransen min!

Skriv en ny kommentar

misslinus

misslinus

23, Kristiansand

Er en jente på 23. Bor alene med min datter som 1,7 mnd :) <3 Og vi klarer oss kjempe masse alene ! Her skriver jeg om hverdagen, og livet :) Jeg skriver ikke alt!

Kategorier

Arkiv

hits