Fin dag!

Hei dere !

Fikk ikke blogget i går, men i går var jeg i bursdag. Stelte meg- så plustelig ble klokka såpass mye at jeg endte opp med å løpe til bussen. Fikk ikke tatt noen bilder desverre! Tok et par når vi var ute på byen seinere, inne på havanah (utested), men de ble altfor mørke, så du ser ingenting omtrent. Jeg koste meg, og Leah koste seg hjemme med bestefar sin :)

Men tilbake til dagen i dag. Er først nå jeg faktisk setter meg ned i sofaen. Har gått en tur med Leah- lekt på lekeplassen- hatt besøk av pappa -spist svinesteik til middag- vasket bade, kjøkkenet og støvsugd! Leah badet i stad og da fant jeg ut at jeg skulle vaske bade i mens hun badet-  her snakker vi multitasking eller? Heter det egentlig multitasking?

Men her går det unna iallefall- føler jeg gjør noe hele tiden! Men jeg ville ikke byttet det ut mot noen ting- jeg elsker å være mamma. Og jeg liker å ha det ryddig og rent rundt meg! Tror jeg kanskje har støv på hjernen? 

Fikk også lagd pannekaker til Leah til kveldsmat!

 

Her er noen bilder fra dagen:

 

 

 
Nå sier jeg natta!

2 kommentarer

mmm

23.09.2012 kl.21:54

Ingen som forventer at du skal blogge, så er ingen vits å beklage.

misslinus

23.09.2012 kl.21:57

mmm: Sant det ! Vet ikke hvorfor jeg beklager meg hele tiden:p

Skriv en ny kommentar

misslinus

misslinus

23, Kristiansand

Er en jente på 23. Bor alene med min datter som 1,7 mnd :) <3 Og vi klarer oss kjempe masse alene ! Her skriver jeg om hverdagen, og livet :) Jeg skriver ikke alt!

Kategorier

Arkiv

hits