13.des.2011

I dag har meg å min kjære vært ute og spist. Og du kan gjette hvor vi var ? Faktisk på yndlingsresturanten min :) AMIGOS! Og gjett hva vi spiste der? Sånn standard meg på Amigos. Har aldri og da mener jeg ALDRI bestilt noe annet når jeg har vært der. NACHOS! NAM! Husker ganske godt før i tiden når meg å pappa spiste der, vi bestilte alltid STOR tallerken med nachos og vi spiste og spiste, og det var kjempe masse igjen på tallerken og så ut som vi ikke hadde spist noen ting ! Og pappa bare : Nå må du jo spise.. Og jeg var stapp mett!! Hehe.

Hvis ikke dette frister så vet ikke jeg..


 

 

Vi tok oss også en spontant tur på kino og så New years eve:) Kjempe koselig film :) Traff også på Christina og Jan Reidar på kinoen, og de bestilte plasser rett ved oss. Kjempe morro og treffe på de! Det var en stund sia jeg har vært på kino så var gøyalt det! Leah er oss pappan sin over natten som er i her i byen :) Godt å få litt kvalitetstid med kjæresten sin :D

 

Så må jeg bare si en ting: Typen min holder på med fagprøven nå !!! Han jobber som bare det, og er kjempe flink!!! Ønsker han lykke til!!!!!
 

Hva har dere gjort i dag kjære blogglesere?

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer

Line

13.des.2011 kl.23:54

Lykke til pus<3

14.des.2011 kl.18:38

Takk for god middag, koselig film, og god kvalitetstid jenta mi <3 veldig gla i deg!!! <3

Christina

15.des.2011 kl.22:47

Var en veldig koselig kveld! :) Fin film <3

Skriv en ny kommentar

hits