Shopping på svinesund !:)

I helga har jeg vært i sverige med min kjære. Var bare rett over svinesund brua egentlig. Men fikk kjøpt en hel masse!! Var på en butikk som heter godterifabrikken elr godtebitten.. Ja, du kan jo tenke deg .. FARLIG FALRIG ...! De fleste av pengene ble brukt der inne, men jeg var flink og kjøpte egentlig ikke så mye godteri til meg selv, men mest julegaver!L Leah var også oss pappan sin en natt siden han bor i moss og det er  på veien bortover til Svinesund. Det var deilig å få litt barnefri også og bare kose seg med kjæresten sin, er godt det også av og til :) Vi overnattet på et hotell i halden!
Kjøpte også noe som heter valling elr hva det heter.. Det er noe pulver til Leah som man bare blander ut i flaska, skal visst være ganske bra har jeg hørt, og det er mye næring i det. Er ikke som nan , men kan faktisk være som et vanlig måltid. Kommer til å gi Leah vanlig mat også, men siden Leah er 1 år nå så kan hun begynne å kutte ned på nanen. Så tenkte jeg ville prøve det. Det er jo greit og gi henne det på kvelden når hun er trøtt så kan hun bare f ei flaske så legge seg.   For de som har prøvd det har jeg hørt at de har bra erfaring med det.

Andre som har prøvd valling ? og hva synes dere om det ?

9 kommentarer

anonym

12.des.2011 kl.11:03

liker !:)

cassandra

12.des.2011 kl.11:37

det høres bra ut :D Søtt bilde av dere :D

Line

12.des.2011 kl.11:39

Takk :) Ja det var bra :D

Sigve

12.des.2011 kl.11:50

Takk for turen kjære <3

Ann Jeanette tvilling mamma:)

12.des.2011 kl.11:59

ei vennine brukte velling til tvillingene sine å det ble en dårlig uvane så ho måtte venne dem av flaska på kvelden!å det ble bare grining og tull!jeg har aldri brukt velling!

når ungene ble et år begynte jeg med vanlig melk:)

Line

12.des.2011 kl.12:04

Takk det er bra at folk kommenterer sine erfaringer. :D men jeg tenker å prøve iallefall. Gjør kvelden litt lettere og roligere enn å styre med grøten også er hun så trøtt og gnir hele grøten i ansiktet. Vet iallefall da at hun har fått i seg godt med mat rett før leggetid!:) Men jeg får bare prøve så får jeg bare ta den delen viss hun blir for godt vant med flaska, tenker å kutte ned gradvis uansett, så prøver å ikke få så brå avvening. vet du hvor lenge hun ga ungene velling?

Ann Jeanette tvilling mamma:)

12.des.2011 kl.12:31

kansje du burde gi ho kveldsmaten litt tidligere!?

man ska jo egentlig bruke vanlig melk etter di er 1 år!

velling er ikke så mye i bruk her i norge men mye i sverige i følge ei vennine av meg som er fra sverige men har bodd i norge!

å ho sa å det at jeg ikke burde begynne med det siden ungene ble så avhengig av den flaska rett før di skulle sove!å man ska jo egentlig også begynne å bruke kopp i steden for flakse i denne alderen! her får di kun flaske 1 gang om dagen!resten får di kopp!

greit det er lettere for din del men man ska ikke alltid gå for den letteste løsningen!

jeg vet ikke når ho begynte men ho avvente dem i en alder av 13 måneder!

barn i en alder av 1 år ska begyne å spise samme maten som oss voksne:)di har vel grøt opp til 15 måneder og middagsglass til 18 måneder har jeg sett men her får di middag som vi spiser,brød,hjemmelaget havregrøt ++ kun når vi er ute di får middagsglass:)men det burde du å begynne tidlig med får di ville ikke ha det her med engang å vi slet en god stund med å få i di vanlig middag

Line

12.des.2011 kl.12:55

Jeg begynner å gi henne kveldsmat i 6-7 tiden, og det er passe tid for Leah, Og jeg har nettopp begynt å kutte ned på nanen som sagt, og hun har begynt en tilvenning på vanlig melk. Og så må du huske på at Leah er født litt for tidlig, og ja jeg har begynt å gi henne kopp, men synes at det er koselig å gi henne den flasken av og til for hun trenger den nærheten og kosen. Og det er mer næring i vellingen enn i nanen. Jeg setter pris på kommentarer tilbake, men jeg vet selv hva jeg gjør for min egen unge:) og jeg gir leah middag som jeg spiser, og hun får brød og det fungerer veldig greit :) Jeg skrev ikke dette innleget for å få kritikk tilbake, men bare for å dele erfaringer :) og jeg setter pris på tilbakemeldinger !:D

Ann Jeanette tvilling mamma:)

13.des.2011 kl.12:06

jeg vet ho er født fortidlig:)men det er jeg og min lillesøster å:)min lillesøster ble født i uke 30 !å da var jeg 14 år så jeg har litt erfaring med premature barn:)

er ikke for å være kritisk jeg sier ting:)sier bare hva jeg har av erfaring:)jeg skulle ha begynt tidligere med vanlig middag og brød for det tok gd stund før di spiste det:)ellers kasta di set på gulvet eller spytta det ut:/det var no stress :Pbare tull og gris hehe:Phalleluja for vaskemaskinen sier jeg bare:)

ja du vet vel selv hva du gjør for barnet ditt:)men annbefaler å begynne tidlig med å avvenne flasken:)ikke helt men mindre og mindre:) mine får kun flaske 1 gang om dagen:)

nå ska jeg begynne med potte trening her hjemme:)bare sette den frem for at di ska skjønne hva den er til å brukes til:)men ska begynne på full potte trening til sommeren:)lurer på hvordan det går:Pmed 2 på engang hehe:)ska nok gå fint men blir nok en utfordring hehe men man lærer av det å det er bra:)

håper det går bra med vellingen:)spør om råd ang velling fra helsesøster kansje ho vet no om det:):)di er god hjelp:) synes jeg i hvertfall:)di har jeg fått en del råd av :)

Skriv en ny kommentar

hits